van paarden kun je leren

Om te leren van paarden is een goed opgeleide gespecialiseerde coach een must

Stacks Image 19035
Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide paardencoaches die gecertificeerd zijn om met de methode Cognitief Coachen met Paarden™ te werken. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons centrum. Onze coaches volgen maandelijkse bijscholing en continue supervisie.

Iedere coach in ons team heeft zijn eigen unieke kwaliteiten, zijn eigen expertise gebieden en zijn eigen persoonlijkheid. Hierdoor vullen wij niet alleen elkaar als team mooi aan, maar kunnen wij ook onze klanten altijd met de beste coach in verbinding brengen.
Stacks Image 113

Liesbeth Jense, coach CVPC:


"Het is belangrijk dat het proces begeleid wordt door een goed opgeleide, gespecialiseerde paardencoach, die de aard van het paard begrijpt en tegelijk inzicht heeft in de menselijke psychologie van samenwerken en leiding geven én in staat is het een met het ander te verbinden!"
Stacks Image 11338

Liesbeths CV in het kort:


Studeert psychologie aan de Open Universiteit, eerder opgeleid aan de Pedagogische Academie in Dordrecht, groepsleider in de zorg voor verstandelijk beperkten, zeezeil-instructeur, geschoold en werkzaam als fotograaf en tv-camera-persoon en sinds 2003 fulltime aan het werk met paarden.

Liesbeth Jense rondde in Deurne de opleiding trainer-instructeur IJslandse paarden af, behaalde het certificaat Level I Centered Riding en studeerde paardencoaching bij drs. Wendela den Tonkelaar.

Sinds 2006 runt zij haar IJslandse paardenhouderij ‘Stal frá Paradísarheimt’ aan de Mardyk 2 te Greonterp (ten Zuiden van Bolsward).

Op deze locatie, maar desgewenst ook op andere locaties in het land, coacht zij ook met (IJslandse) paarden.
Stacks Image 19024

Bezoek ook onze Facebook-pagina